bewustzijn

Het gróte Paasverhaal :) – Zoek jij ook altijd de moeilijkste oplossing in je leven?

De moeilijkste oplossing zoeken is voor veel mensen een way of life. Vaak liggen de antwoorden die we zoeken recht voor onze neus, maar kijken we er simpelweg overheen. Puur omdat we niet verwachten dat het antwoord of de oplossing die we zoeken zo voorhanden en eenvoudig kan zijn.

Moet je dit bericht eens afluisteren. Het is iets wat me vorige week opviel. Dit is er een vanuit eigen ervaring, dat zijn altijd de beste 🙂

Schrijf eens op…

Schrijf voor jezelf eens op waar je in je leven altijd voor de moeilijkste oplossing kiest. Op het gebied van relaties, oppas, vrienden, het huishouden, kinderen, je ouders, noem maar op. En waarom is dat zo?

Kies je vaak voor een bepaalde vorm van martelaarschap? Moet het zwaar zijn, omdat je bang bent dat je anders niet opgemerkt wordt? Dat is het gewonde krijger aspect waarover ik vaker geschreven heb. Heeft het voor jezelf geen waarde als het geen moeilijk begaanbaar pad is geweest? Weet dan dat dit een conditionering of overtuiging is. De energie in je leven is neutraal, die maakt het niet uit. Het is jouw keuze. Het kan ook anders. Makkelijker.

Als je gaat zien dat je op bepaalde gebieden in je leven altijd voor de moeilijke of moeilijkste oplossing kiest helpt het je om de volgende stap te nemen. Namelijk uitvinden waarom dit zo is. Je kunt dan andere keuzes gaan maken. Keuzes voor jezelf. Geloof me, je leven wordt er simpeler, toffer en overzichtelijker door 🙂

Moeilijkste oplossing

Franklin Leers
Franklin is als life coach, spreker, auteur en origineel denker gespecialiseerd in empowerment en de oorsprong van ziekte. Zijn pragmatische aanpak en vermogen om ingewikkelde materie te vertalen naar alledaagse en herkenbare gebeurtenissen heeft hem bij zijn lezerspubliek de bijnamen ‘filosoof van het dagelijks leven’ en de ‘Paulo Coelho van de lage landen’ opgeleverd.

    Comments are closed.

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  More