Mindset

Het begint allemaal met je mindset

Het begint allemaal met je mindset.

Een kantoor huren gaat dat wel lukken financieel?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Dit was de eerste gedachte toen we ons eerste kantoor gingen huren in Den Haag.

Hierdoor kwamen er extra vaste lasten voor ons bij dus op dat moment was dit erg spannend.

De tweede gedachte was: We zorgen gewoon dat het lukt!

We gingen anders denken en daardoor anders werken en haalden elke maand genoeg binnen.

Op dit moment hebben we een kantoor met 5 @rockitmusicproductions studio’s en opslagmogelijkheden in Den Haag en denken we lachend aan de de tijd van ons eerste kantoor: 

“Waar maakten we ons toen druk om”?⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Het is allemaal relatief want we blijven (gelukkig) groeien.

Over een tijdje hebben we dat waarschijnlijk ook weer met wat we nu hebben.

Of je nu denkt dat het niet gaat lukken.
Of dat je nu denkt dat het wel gaat lukken.

Je gaat het resultaat zien van de manier hoe je denkt. 

Fijn om hier bewust van te zijn, zeker in deze uitdagende tijden.

Ik merk dat het af en toe als erg veel voelt. Wat uiteraard logisch is. Ik moet veel balletjes hoog houden en af en toe weer even bewust op een goede, positieve manier tegen ”mezelf” praten.

Ik zit vooral in de dienstverlening. Denk aan de organisatie van evenementen en entertainment, het verlenen en organiseren van workshops en het verhuren van studio’s. Allemaal nu niet heel voordelig met COVID-19.

Ik ben heel dankbaar voor wat we hebben opgebouwd en dat we nu ook nog bestaan. We zijn al ruim 9 maanden gesloten i.v.m. corona maar klaar om te knallen wanneer alles weer kan! 

Het begint allemaal met je mindset.

Verander je manier van denken, dan ga je veranderingen zien in je leven.

Bas Bergamin
Mijn naam is Bas Bergamin, 31 jaar, ondernemer, muzikant en levensgenieter. Ik ben gek op lekker uit eten gaan, reizen (vooral genieten in Spanje) en leuke dingen doen met vrienden. Ik onderneem nu al meer dan 8 jaar en heb meerdere bedrijven opgezet. Uiteraard ging dit niet allemaal vlekkeloos. Alles ging met vallen en opstaan. Maar juist hiervan heb ik heel veel geleerd, ben ik erg gegroeid en heb ik een sterke mindset ontwikkeld. Ik zie het zo. Het leven overkomt je niet. Elke keuze die je maakt, heeft een gevolg. Met deze gedachte maak ik elke dag bewuste stappen om te zorgen dat ik een leven creeër waar ik trots op terug kan kijken. In mijn blogs, video’s en andere manieren waarop ik mijn gedachtegangen zal delen voor #thelifeyouwant zal ik het vooral over #ondernemen, #mindset, #persoonlijkeontwikkeling en #lifestyle hebben. Ik leef nu dus ik creëer NU een leven waar ik trots op kan zijn, een leven waar ik impact mee maak, iets bijdraag en een leven dat nu al top is en alleen maar beter wordt. Een leven waar ik straks op mijn oude dag op terugkijk en niet hoef te zeggen: Had ik maar… Maar kan zeggen: Dit is, en was, The Life I Want.

    Comments are closed.

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  More