Team

Bas Bergamin

The Life You want letterlijk vertaald: Het leven wat je wilt.

Ik ben als persoon altijd al iemand geweest die graag mensen helpt en mensen wil inspireren. Ik haal alles uit het leven.

Maar wat is dat dan precies voor mij?

Simpel en kort gezegd. Mijn leven leiden op mijn voorwaarden. 

Ik zie het zo. Het leven overkomt je niet. Elke keuze die je maakt, heeft een gevolg. Hier ben ik mij heel erg bewust van en neem verantwoordelijkheid voor (bijna) alles in mijn leven. Natuurlijk als er een dierbaar persoon ernstig ziek wordt heb ik hier geen invloed op. Maar je snapt wat ik bedoel. 

Het wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is, maar ook dat is het leven. 

Ik ben erg positief ingesteld. Voor mij is positief zijn niet altijd met een lach rondlopen, zeggen dat alles goed is en niets fout gaat in je leven. Voor mij is positief zijn: weten wanneer het leven als één grote uitdaging voelt, er weer betere dagen komen.

Ik onderneem nu al meer dan 8 jaar en heb meerdere bedrijven opgezet. Uiteraard ging dit niet allemaal vlekkeloos. Alles ging met vallen en opstaan. Maar juist hiervan heb ik heel veel geleerd en ben ik erg gegroeid.

Juist door deze ervaringen heb ik een sterke mindset ontwikkeld en ik leer nog steeds elke dag. Dit doe ik graag door het lezen van boeken, coaching te nemen van rolmodellen, inspirerende seminars te bezoeken, om te gaan met inspirerende mensen en podcasts te luisteren. 

Toen ik het idee met mijn 3 vrienden, ook allemaal mensen die alles uit het leven halen (gelijkgestemden, belangrijk om in je leven te hebben maar daar kom ik nog wel een keer op terug in een andere blog), verzon om een plek te ontwikkelen waar we mensen kunnen inspireren met onze reis, kregen we allemaal een energie boost. Hoe tof is dit?!

Vier verschillende mensen, allemaal andere levens, maar één ding hebben we gemeen: 

We leven het leven wat we willen, we zorgen hiervoor door bewuste keuzes te maken die zorgen voor de juiste resultaten en zorgen er elke dag voor dat we groeien.

In mijn blogs, video’s en andere manieren waarop ik mijn gedachtegangen zal delen voor #thelifeyouwant zal ik het vooral over #ondernemen, #mindset en #lifestyle hebben. 

Ik vind het leuk om je mee te nemen op mijn reis, te vertellen hoe ik dingen zie en het te hebben over welke dingen voor mij werken. 

Ik ben zelf van heel hard werken maar ik ben ook van hard ontspannen. Ook dit heb ik moeten leren. Mezelf belonen voor het harde werk en mezelf dit ook gunnen. Dat ontspannen lukt mij nu al erg aardig ;-)! Dit zul je ook terugzien in mijn blogs en video’s. 

Ik ben niet een ‘’guru’’ die jou gaat verkondigen hoe je alles moet doen. Er zijn namelijk heel veel manieren om doelen te bereiken. Ik ben gewoon een gozer die probeert het maximale uit het leven te halen, jou graag meeneemt op zijn reis en je hoopt te inspireren.

Hoe ik het zie.
Ik leef nu dus ik creëer NU een leven waar ik trots op kan zijn, een leven waar ik impact mee maak, iets bijdraag en een leven dat nu al top is en alleen maar beter wordt. 

Een leven waar ik straks op mijn oude dag op terugkijk en niet hoef te zeggen:

Had ik maar… 

Maar kan zeggen: Dit is, en was, The Life I Want.

 

Bas Bergamin
Mijn naam is Bas Bergamin, 31 jaar, ondernemer, muzikant en levensgenieter. Ik ben gek op lekker uit eten gaan, reizen (vooral genieten in Spanje) en leuke dingen doen met vrienden. Ik onderneem nu al meer dan 8 jaar en heb meerdere bedrijven opgezet. Uiteraard ging dit niet allemaal vlekkeloos. Alles ging met vallen en opstaan. Maar juist hiervan heb ik heel veel geleerd, ben ik erg gegroeid en heb ik een sterke mindset ontwikkeld. Ik zie het zo. Het leven overkomt je niet. Elke keuze die je maakt, heeft een gevolg. Met deze gedachte maak ik elke dag bewuste stappen om te zorgen dat ik een leven creeër waar ik trots op terug kan kijken. In mijn blogs, video’s en andere manieren waarop ik mijn gedachtegangen zal delen voor #thelifeyouwant zal ik het vooral over #ondernemen, #mindset, #persoonlijkeontwikkeling en #lifestyle hebben. Ik leef nu dus ik creëer NU een leven waar ik trots op kan zijn, een leven waar ik impact mee maak, iets bijdraag en een leven dat nu al top is en alleen maar beter wordt. Een leven waar ik straks op mijn oude dag op terugkijk en niet hoef te zeggen: Had ik maar… Maar kan zeggen: Dit is, en was, The Life I Want.

    Comments are closed.

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  More